1. oktobrī Gulbenes novada Stradu pagasta Šķieneros notika Swedbank, SIA M.T.Z.-Serviss un SIA Kombainserviss kopīgi organizētais pasākums – Klientu diena 2011. 


Saulainā atvasaras diena bija īsti piemērota tam, lai satiktu klientus, dīlerus un sadarbības partnerus, svinētu svētkus, atpūstos un pārrunātu iespējas, rodot risinājumus nākotnes sadarbībai. Lielākā apmeklētāju daļa jau ir līdzšinējie Krievijā un Baltkrievijā ražotās lauksaimniecības tehnikas pircēji, kuri arī turpmāk plāno iegādāties tieši šo tehniku. 


Pasākumā tika godināti lielākie klienti – z/s Jaunstrūkas, z/s Ūdri, z/s Laduži, AS Viļānu SIS, z/s Līči, SIA Rainis, z/s Kļavas, SIA Pilsētas Eko Serviss, SIA Agro Cēsis un AS Sadales tīkli


Klientu dienu apmeklēja arī zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, Ziemeļaustrumu reģionālās lauksaimniecības pārvaldes vadītāja Saulcerīte Indričeva, Austrumlatgales reģionālās lauksaimniecības pārvaldes lauksaimniecības un lauku attīstības daļas vadītājas vietniece Elvīra Ludborža.


Pasākumā varēja baudīt kafiju, smalkmaizītes, zupu, lielo svētku torti un Piebalgas alu. Apmeklētājiem bija iespēja skatīt senlaicīgas tehnikas izstādi un svētku priekšnesumus deju grupas "Lidojošās raganiņas" un mūziku grupas "Dzen laiviņu" izpildījumā. Visas dienas garumā darbojās spēka vīru šovs ar vērtīgām balvām. Mazajiem apmeklētājiem bija sarūpētas dažādas atrakcijas.


Kā pastāstija SIA M.T.Z.-Serviss komercdirektore Dzintra Medvedeva, pasākuma mērķis bija noskaidrot lauksaimnieku vēlmes, lai uzlabot preču klāstu un palielinātu piedāvājumu: „Klientu dienā 2011 bija iespēja skatīt jaunās piekabes un sniega pūtējus no Baltkrievijas, zemes apstrādes tehniku un pļaujmašīnas no Itālijas. Atsaucoties uz klientu pieprasījumu, tirdzniecībā esam sākuši piedāvāt darba apģērbus un cimdus. Pasākumā bija iespēja iegādāties preces ar īpašajām svētku atlaidēm.”


Jānis Solzemnieks, z/s Kļavas, Barkavas pag., Madonas nov.: „Klientu dienas tiešām bija izdevušās. Patika gan koncerts, gan tehnikas apskate, gan tikšanās ar firmu pārstāvjiem, lai aprunātos un redzētu, ko pārdod un kā strādā. Man kā klientam šī diena izvērtās vēl jaukāka, jo biju atdzinis savu traktoru uz pārbaudi un pie reizes tam pārbaudīja ari jūgvārpstu, – tagad zinu, cik liela jauda ir manam traktoram.”


Pilnībā reportāžu no MTZ-Serviss Klientu Dienas pasākuma var lasīt žurnalā "Saimnieks" novembra numurā.